Представям Ви ПРОГРАМА

ГЛЕДАЙ ТОВА КРАТКО ВИДЕО

в което Роси Денч представя цялостната идея на програмата ‘Адекватно Мислене за Щастие’ и най-вече за да разбереш

ПОЛЗИТЕ за ТЕБ 

Погрижи се 1-во за себе си!

На другите се дава само това, кото вече имаш в излишък. Ти не си способен да дадеш нещо, което на теб самия не ти достига!

Ако си в ситуация в която се чувстваш пренебрегнат, излъган, недооценен, самотен, ако имаш зависимости, от които не успяваш да се отървеш, ако изпитваш отчаяние или постоянна напрегнатост, ако си преуморен, ако в семейството не те чуват и забравят за твоя празник, ако някой ти е внушил, че не си способен да печелиш достатъчно пари и т.н. … тогава искам да знаеш, че ти НЕ си глупав или наивен или тъп , както много често съм чувала да казват!

Причината е, че ти не си научен как да отстояваш себе си, да се погрижиш 1-во за себе си, да поставяш СЕБЕ СИ на 1-во място, как да не търпиш пошлото поведение на други хора.

И тук става доста объркано, обикновено болката е голяма, защото тази гадна енергия, често идва от най-близките хора.

Това може да се оправи, чрез обучение – знания защо се получава така, последвани от знания как да бъде приложено на практика и задължитени умения – правене на повторения за свикване! Това е МНОГО ВАЖНО !

Не те обичат, защото ТИ не обичаш СЕБЕ СИ! Ти не обичаш себе си, защото никой не те е научил как да проявяваш любов към себе си, защото и те не са знаели! Но това е МНОГО ВАЖНО !

Не те уважава, защото ТИ не уважаваш СЕБЕ СИ! Ти не уважаваш себе си, защото никой не те е научил как да проявяваш уважене към себе си, защото и те не са знаели! Но това е МНОГО ВАЖНО !

Получаваш недостойно поведение спрямо себе си, защото ТИ не знаеш, как да не търпиш недостойно поведение, защото никой не те е научил как да проявяваш уважене към себе си, защото и те не са знаели! Но това е МНОГО ВАЖНО !

Хората те подценяват, защото ТИ сам обезценяваш СЕБЕ СИ, не се самооценяваш достатъчно високо, защото никой не те е научил , защото и те не са знаели! Но това е МНОГО ВАЖНО

Ако се обвиняваш за някаква своя зависимост – че пушиш, или преяждаш, или играеш много на игри и т.н. , тава е защото някой ти е сложил това в главата – ти не си роден така, не си създаен така. Някой ти е внушил, че това е нормално и приемливо. А в същото време не се е намерил човек, който да те научи да стоиш в своята вътрешна сила и какви вътрешни механизми да използваш, за да устояваш на тези влияния, защото и те не са знаели! Но това е МНОГО ВАЖНО !

И аз бях така , но вече не съм!

И тук идва  една огромна тайна, нещо невероятно- мой патент: Внимание! Не ти е необходимо никакво „преодоляване“ на себе си, насилване над себе си! Не са ти е необходими сила на волята, дисциплина , лишения от удоволствия и други подобни! Нещата се случват само, чрез радост и щастие!

Цел на програмата

Целта на програмата ‘Адекватно Мислене за Щастие’ е да даде на участниците това, за което те най-много мечтаят. Това е да бъдат щастливи и да се избавят от излишни страдания.

Всичко това е възможно, само ако приведем в хармония 4-те основни сфери в нашия живот. За това е необходимо да се научим сами да управляваме:

  1. Своето здраве и енергия на тялото.
  2. Да създаваме хармонични отношения с другите хора.
  3. Да разберем своето предназначение и ползата си към обществото.
  4. Да разбираме чувствата и душата си, да знаем своята Вътрешна Сила, да направляваме мирогледа си по посока към щастието.

Тук ще обърнем основно дълбоко внимание на т.4 , Вътрешна сила и т.2 – по какъв начин влияем върху хората, които влизат в живота ни. Тези две сфери влияят силно върху всеки аспект на живота ни. Това се случва много често, по начин, който ние не осъзнаваме и не си даваме сметка. След като разберем и осъзнаем как да влияем директно на другите хора и на себе си, ставаме способни сами да изграждаме и създаваме собственото си Щастие!

За тази цел в програмата ‘Адекватно Мислене за Щастие’ разглеждаме само безценни знания, които са се доказали през вековете на човешката история и вече са научно доказани в съвременния свят. Тук не говорим за религия, езотерика, нумерология, зодии и т.н. Само реално РАБОТЕЩИ методи, основани на практики от живия живот !

Другите три сфери, това са перлите, а душата е нишката, която ги държи на място. Ако обърнем гръб на душата, тогава и хармонията в другите сфери е невъзможна. Без внимание и разбиране на чувствата ни, любовта и хармонията са невъзможни!

Какво ще научиш от Програмата?

Защо на мен се случват точно тези неща? Как мога да ги направлявам? Как точно да проектирам нещата, които искам да ми се случат? Кой съм Аз? Какъв е смисълът на моя живот? Какво е моето предназначение?

Как да махна стреса от живота си? Как да се успокоя и да изпитвам вътрешна хармония през повечето време? Как да накарам другите хора да ме харесват? Как да накарам интимния ми партньор да ме обича и той/тя сам да иска да съм с него? Как да влияя на клиентите си сами да искат да си купят точно от мен?

Защо животът е несправедлив? Кои са точните правила на играта на живота? Има ли печеливши? Как Аз да живея в удовлетворение и щастие?

Тук събрах всички житейски уроци, които ми се наложи да науча по трудния начин. Ще се радвам много, ако по този начин улесня живота на Вас и на други хора. Също, за мен е важно, тези знания да стигнат и до дъщеря ми, когато му дойде времето. За мое съжаление, не се намери човек в живота ми, който да ме беше подготвил поне малко. Нито в училище, нито в семеството ми, нито близък роднина не се и опита да ми ‘отвори очите’ с цел да ми е по-лесно и да живея в удоволствие и щастие. След като си ‘очуках главата’ , седнах да уча и да прилагам наученото.

ПОЛУЧИ СЕ ! 💡 

Промяната в мен, и в живота ми, се вижда от пръв поглед. Това всъщност са ‘странични ефекти’ от вътрешната ми работа по опознаване на моята Вътрешна Сила и разбиране на законите на чувствата.

Свалих много килограми; Спрях цигарите след 20г. пушене; Здравето ми се подобри значително- преди имах плашещи моменти; Превърнах се в желана жена; Прекратих отровни отношения от различно естество; Външния стрес в живота ми рязко намаля; Вътрешно съм много по-спокойна и усмихната; Мекота и приятни отношения в общуването с другите хора; Получавам неочаквана помощ; Престраших се и започнах проект, който е предизвикателство за мен; Напуснах подтискащата държавна работа и започнах да работя за себе си. Създадох много приятни и доверителни отношения с дъщеря ми – тинейджърка. И още …

От какво се състои обучението?

Клуб за развитие 'Адекватно мислене за щастие' с Роси Денч

Участие в Клуб

За 3 месеца ще бъдете поставни сред хора, които са на същия път, като Вас ! Ще намерите среда от съмишленици, които търсят развитие и вътрешно израстване, което дава резултати в материалният свят. Среда на взаимна подкрепа, ще имате примери за развитие, от хора като Вас.

Видео обучени с Роси Денч

Учебни материали

1. Видео уроци в кото съм се старала да обясня възможно най- достъпно, най- лесно, най- разбираемо всеки закон на живота, който ми се е наложило да усвоя. 2.Допълнителни писмени материали.

Упражнения Въртешна Мощ с Роси Денч

Упражнения

Ще имате реални задачи с цел да практикувате уроците. За да видите и осъзнаете как това работи на практика, за да усетите вътрешната си сила. За да започнете да получавате реални РЕЗУЛТАТИ .

Създай Себе Си с Роси Денч

Помощ и Подкрепа

Не си сам! Ще видиш, че всички ние сме живи хора с подобни проблеми. Ще имаш подкрепа от съмишленици и от мен, ще получаваш различни гледни точки. Ще можеш да задаваш своите въпроси лично към мен и ще ти отговоря.

Онлайн уебинари на живо

Всичко което е необходимо да се доизяснява, въпроси за уточняване, вдъхновение, практики и мнооого още ...

Отзиви от клиенти: разликите, след като са преминали курса.

  • относно Вътрешно Усещане : 

След обучението преоткрих себе си, това което е моята същност, което съм бил като младеж.

Преди програмата, с годините бях станал по-капризен, (леко) заядлив, искал съм да става ‘на мойто’, налагъл съм мнението си по-остро. След програмата върнах си толерантността и спокойствието, донесе ми вътрешно спокойствие.

Замислих се по-дълбоко за живота си. Осъзнах (дадох си сметка) за причините за популярността ми преди много години, в техникума и казармата – добрите ми отношения с другите хора и моето трудолюбие. Разбрах, че в крайна сметка – дългосрочно, добротата печели.

Научих се да оценявам хората не само по материалните им постижения, а също по това дали на мен самия ми е приятно да общувам с тях. Виждам тяхното отношение към другите хора и към мен. Комуникацията вече е много по-лесна.

  • относно Работата ми:

Научих се да приемам по-леко загубите, като част от играта (професията), не ме напрягат. Освободената енергия и спокойна мисъл, харча за нови идеи с които РЕАЛНО вече печеля в пъти повече пари.

Научих се да бъда по-решителен! В следствие, пробвах нови дейности, приемах това което не се получи по-спокойно и се получиха нови приходи от неочаквани места.

По време на работа имам значително по-лека, мила и усмихната комуникация и отношения. Хората отсреща вече ме приемат с доверие, посрещат ме с усмивка, като приятел. Като следствие, всички уговорки с другите партньори, се случват много по-лесно, просто ми обръщат повече внимание и спазват точно уговорките ни.

  • относно Отношенията в семейството ми:

Преди съм създавал излишно напрежение, дребнавост. Например: детето е бутнало някакъв предмет, а моята реакция е била остра и нараняваща (неосъзнато). Сега, след обучението, съм ‘над нещата’. Осъзнах, че човек не е безгрешен и сега съм много по-толерантен, реакцията ми е много по-мека, и го обръщам на шега 🙂 Близките ми хора сами ми казват, че вече им е приятно да общуват с мен.

Болезнено осъзнах, че преди съм пропускал хубави моменти свързани с близките ми, не съм им обърнал внимание, не съм им дал значение. Преди се отчуждавах сам от близките си хора, контактувах повече с ‘приятели’. След обучението, осъзнах, че сам съм се лишавал от хубави моменти. Аз вечно съм бил сърдит и недоволен (неосъзнато).

  • относно Здравето:

В следствие на това, че се постарах да махна смачкващи, подтискащи мисли, промяната определено ми се отрази добре. Физически се чувствам по-жизнен и устойчив на болести. Преодкрих връзката ми с красотата в природата. Определено изгеждам по-добре, по-поддържан.

Георги П.